Projecció de “L’endemà” amb Isona Passola

Us convidem a la projecció comentada de L’endemà, a càrrec d’Isona Passola, directora de la pel·lícula documental i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català i Carles Cortés, ponent de la Secció de Cinema.

Dimarts dia 27 de gener de 2015 – 19.00 hores
Sala Oriol Bohigas – Ateneu Barcelonès

Isona Passola

 

 

 

 

 

 

poster_lendema

L’endemà és una pel·lícula documental que vol aclarir els nombrosos dubtes dels indecisos. Vol analitzar la realitat des d’una mirada oberta, crítica i gens convencional. Des d’uns ulls que tinguin en compte les preocupacions quotidianes del conjunt dels catalans. És un projecte que ha anat endavant gràcies a la implicació de més de 8.100 mecenes. Homes, dones, joves, persones de tots els indrets del país que a partir de petites aportacions han decidit finançar el projecte i s’ han recollit més de 300.000 euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s